Webáruház
A kosár jelenleg üres

Szállítás

MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSÁNAK FOLYAMATA

Webáruházunkban leadott minden sikeres megrendelésről tájékoztató, visszaigazoló e-mail-t küldünk a megadott e-mail címére. Amennyiben ezt az e-mailt nem kapta meg, kérem, nézze meg postafiókja spam (levélszemét) mappáját, mert lehetséges, hogy a levelező rendszere hirdetésnek minősítette visszaigazolásunkat.

Áruházunkba beérkező megrendelések feldolgozása során megvizsgáljuk, hogy a regisztráció során valós e-mail cím és telefonszám került megadásra. Munkatársunk egyes esetekben felkeresheti Önt telefonon a megrendelésével kapcsolatban. Amennyiben nem tudjuk elérni a megadott elérhetőségeken, csomagját nem tudjuk átadni szállításra.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon folyamatosan történik, a hétvégén és munkaszüneti napokon beérkezett megrendeléseket az azt követő első munkanapon kezdjük el feldolgozni. A megrendelések feldolgozása általában 1 napon belül megtörténik.


 

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Megrendelt csomagját több módon is eljuttathatjuk Önnek:


 

MPL FUTÁRSZOLGÁLAT HÁZHOZSZÁLLÍTÁSA

Ebben az esetben a megrendelt csomagot az MPL futárszolgálata az ország bármely pontjára eljuttatja Önhöz, a megadott címre. 

Szállítás ideje: a csomagfeladástól számított 1 munkanap.

Ideális Önnek ez a szállítási mód, ha tudja, hogy az adott napon egészen biztosan a megadott címen tartózkodik, hogy a csomagot átvegye. A futár a megadott címen tartózkodó ismerősnek, munkatársnak vagy rokonnak is átadja a csomagot, nem szükséges a személyes átvétel.

A szállítási mód hátránya, hogy nem tudjuk meghatározni a csomag érkezésének idejét az adott napon belül. A kiszállítást 8:00 – 16:30 között végzi az MPL futárszolgálat.

Abban az esetben, ha az MPL futárszolgálat munkatársa nem talál senkit a megadott címen, értesítőt hagy a csomagról.

Futárnak kizárólag készpénzzel tudja kiegyenlíteni a csomag értékét utánvételes fizetési mód választása esetén.

 

POSTÁN MARADÓ SZÁLLÍTÁS

Ebben az esetben a megrendelt csomagot az MPL futárszolgálata az Ön által kiválasztott postahivatalba szállítja, ahol annak nyitvatartási idejében lesz átvehető. A megrendelésének leadásakor egyszerűen ki tudja választani ezt az Önnek megfelelő postahivatalt. 


 

Szállítás ideje: a csomagfeladástól számított 1 munkanap.

Abban az esetben jelenti a legideálisabb szállítási módot Önnek, ha nem jelent nehézséget a csomagért elmenni az adott postahivatalba.

Csomagja utánvét díját készpénzzel és bankkártyával is kiegyenlítheti a postán.

Nagyon fontos, ha cégnévre rendel tőlünk, akkor a csomag átvételekor kérhetik a megadott céghez szükséges papírokat – akár csak egy céges küldemény átvételekor.

 

POSTAPONT / MOL POSTAPONT / COOP POSTAPONT

Ebben az esetben a megrendelt csomagot az MPL futárszolgálata az Ön által kiválasztott postapontra szállítja, ahol annak nyitvatartási idejében lesz átvehető.

Nagyon fontos, ha cégnévre rendel tőlünk, akkor a csomag átvételekor kérhetik a megadott céghez szükséges papírokat – akár csak egy céges küldemény átvételekor.

 

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Ebben az esetben a megrendelt csomag az Ön által kiválasztott Mintaboltunkban lesz átvehető annak nyitvatartási idejében.

Személyes átvétel esetén lehetséges fizetési módok: előre utalás, bankkártyás és készpénzes fizetés.

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Előreutalás esetén fizetendő szállítási költség:

 

 

 

 

Csomag súlya

Házhoz szállítás esetén

PostaPonti és Postán maradó szállítás esetén

0 - 30 kg

bruttó 990,- Ft

bruttó 890,- Ft

30 kg felett

bruttó 3.990,- Ft

 

 

 

Utánvétes fizetési mód esetében további bruttó 300,- Ft kezelési költséget számítunk fel.